SLIMON is een websitebuilder, bedoeld voor iedereen

Of je nou ervaring hebt met het maken van websites of juist helemaal niet. Bij SLIMON kun je altijd terecht. We gaan namelijk altijd uit van wat jij nodig hebt. We bieden verschillende pakketten aan. Ook verzorgen wij de domeinnamen, e-mail en hosting service. Je kunt meteen aan de slag en kunt in drie simpele stappen al online, wat voor website je ook maakt!

Wie en wat zit er achter SLIMON?

SLIMON is bedacht en ontworpen door Flexwebhosting. Flexwebhosting is één van de grootste webhostingproviders van Nederland met ruim 60.000 klanten. SLIMON maakt gebruik van het CM4ALL systeem, een systeem waarmee je via internet heel gemakkelijk een website kunt bouwen zonder kennis van HTML. Het systeem heeft veel prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze "Best Productive B2C Online Internet Solution".

Onze visie

Bij SLIMON staan de wensen van onze gebruikers centraal. Er wordt altijd uitgegaan van wat jij nodig hebt. We streven te allen tijde naar een gebruiksvriendelijke website die de gebruiker helpt bij het vinden van de juiste informatie en bij het maken van de juiste pakket keuze. Of je nou verstand hebt van websites maken of juist helemaal niet, SLIMON is voor iedereen toegankelijk. Zelf een website maken was nog nooit zo makkelijk!

Kom langs voor een kop koffie!
Adresgegevens:

SLIMON
Doctor Cuyperslaan 76
5623 BB Eindhoven

T 085 021 1732
E
klantenservice@slimon.nl